Disposable tarik nepi popok sawawa kualitas luhur absorbtion tinggi

Katerangan pondok:

1. Lapisan Super Absorbency.
2. Lemes Jeung Refreshing Nonwoven Surface.
3. 3D Leakage Buktina.


  • ukuran:M/L/XL
  • harga:USD0.14-0.3
  • Bungkusan:Disaluyukeun
  • Rincian produk

    Tag produk

    1. Jenis produk Popok pull-up sawawa calana panjang
      Bahan Non-anyaman, SAP, Fluff pulp, PE pilem
      Warna Bodas atanapi ngaropéa.
      Ukuran 560x 820mm/700X 820mm/840X 820mm
      Fitur Lemes breathable;nyerep cai.
      Palayanan OEM
      Sampel Gratis
      Bungkusan Kantong poli warna atanapi bungkusan vakum atanapi sami sareng pamundut.

    OEM ukuran anjeun per pamundut anjeun

    Tampilan produk popok calana panjang
    Popok dewasa gaya calana nyerep tinggi ditarik ka luhur

    Boga kapasitas nyerep super luhur sareng kamampuan kesang.Inti nyerep ultra-lega, ultra-lila tiasa masihan langkung panyalindungan pikeun saré sisi.Panyangga anu ambekan tiasa ngaminimalkeun teu ngarareunah batin tanpa sagging.Panutup anti bocor nangtung jangkung 360 ° sabuk elastis anu elastis mangrupikeun pilihan anu pangsaéna pikeun nyegah bocor.

     

    Fitur:
    1. Lemes breathable permukaan nonwoven ngajaga kulit nyaman
    2. atribut disposable jeung pilem cai-bukti handap pikeun assure cleanness nu
    3. Super absorbency alatan SAP na fulff bubur tetep awak garing
    4. Hansip bocor husus bisa nyegah leakage samping éféktif
    5. Desain calana-kawas nyadiakeun fastening hadé
    6. Desain sela-ngajadikeun gampang mun teu ngagem
    7. Ultrathin karakter hayu kulit kalawan bébas ngambekan



  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali