FAQs

Naha anjeun perusahaan dagang atanapi produsén?

A: Kami salah sahiji pabrik produk kabersihan pangheubeulna di Cina, diadegkeun dina 1996, ngabogaan brand urang sorangan ngaranna FenRou.Garis produk utama kami: napkin Saniter, popok dewasa, popok calana sawawa, pantyliner, handapeun pad, pad piaraan.
jasa OEM & ODM sadia.

Naon MOQ anjeun?

A: Pikeun 1 ukuran, 20FT wadahna.
Pikeun 3 ukuran dicampur, wadahna 40HQ.

Naon waktos kalungguhan produksi anjeun?

A: Pikeun packing bulk, waktos kalungguhan produksi nyaeta ngeunaan 15 poé sanggeus narima pembayaran;Pikeun OEM, éta sakitar 30-40 dinten.

Dupi anjeun ngirim sampel bébas?

A: Sumuhun, sampel bebas bisa ditawarkeun, anjeun ngan perlu mayar fee express.
Atanapi Anjeun tiasa nyayogikeun nomer rekening anjeun ti perusahaan ekspres internasional, sapertos DHL, UPS & FedEx, alamat & nomer telepon.Atanapi anjeun tiasa nelepon kurir anjeun pikeun ngajemput di kantor kami.

Dupi abdi tiasa janten distributor anjeun / agén di wewengkon kuring?

A: Leres, kami milarian distributor / agén di sakumna dunya pikeun merek kami, sareng pikeun ieu, kami gaduh sarat QTY kirang salaku dukungan.