Sanitary Napkin kualitas luhur Sampel Kapas Disesuaikeun Sanitary Pads nyaman jeung breathable lawon

Katerangan pondok:

Katerangan pondok:

Tipe Ultra Ipis
Bahan Non-anyaman, Pulp Fluff, SAP, PE Film
Wangun 4 Jangjang
Gaya Disposable
Waktu Dipaké Peuting
Panjangna 165.245.265.280.320.350.390 mm
Nyerep Super High Nyerep 60 ~ 100ML
Lambaran luhur Lemes garing Non Woven
Lembar Balik Pilem PE
Bungkusan Batin Individual dibungkus

 


  • Harga FOB:AS $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Jumlah Pesanan Min.:100 sapotong / sapotong
  • Kamampuhan suplai:10000 Potongan / Potongan per Bulan
  • Rincian produk

    Tag produk

    Ngaran Brand Fenrou / OEM
    Ukuran 165mm245mm/265mm/280mm/320mm/350mm/380mm
    Tipe Ultra Ipis (kertas airlaid / bubur bulu kalawan kertas SAP) / Biasa (bulu bulu)
    Bungkusan Dinten: 10pcs / pak, Peuting: 10pcs / pak / OEM
    Jumlah / Wadah 270.000pcs / 20FT; 350.000pcs / 40HQ
    Kuantitas Pesanan Minimum (MOQ) 100.000pcs / ukuran
    Rincian Bahan Sumitomo Japan SAP;Georgla Pacific USA Pulp;Super-absorbent SAP Paper Core;Biru/Héjo/Pink ADL; Tenun Kering Perforated Film/Katun Organik Cover/Angin Panas Lembut Non Anyaman; Alami tanpa/dengan Parfum;PE Film
    Asal Bahan Cina, Jepang, AS
    jaman jaminan 3 Taun
    Service séjén OEM & ODM, Spésifikasi Disesuaikeun, Komunikasi Hiji ka Hiji, Sampel Gratis
    Sertipikat ISO, CE
    Waktos prosés 10-25 Poé Saatos Mayar
    Istilah pamayaran L/C, T/T, Escow, Paypal, Western Union

    Ultra thin sanitary napkins 350mm Ultra thin sanitary napkins 350mm

    Rincian produk

    Regular Sanitary napkins 350mm (1)Regular Sanitary napkins 350mm (2)Regular Sanitary napkins 350mm (3)Regular Sanitary napkins 350mm (4)Regular Sanitary napkins 350mm (5)Regular Sanitary napkins 350mm


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali