Kualitas Luhur Sadia Disposable Non Woven Lawon Popok Dewasa Jieun di Cina Supplier

Katerangan pondok:

Panjelasan Produk:

1. Lapisan jero: Polyolefin Non-anyaman

2. Nyerep: Kapas Pulp, Tissue, SAP

3. Stopper: pita napel, pita hareup

4. Balik Lambaran: Cai-Buktina pe Balik Lapisan

5. Ukuran: M 650 * 800mm;L 800 * 800mm;XL 800 * 960mm

6. Sejenna: Leak Guard, Lem Kain, Indikator Kemih,Jenis Velcro Jeung saterusna


  • Harga FOB:AS $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Jumlah Pesanan Min.:100 sapotong / sapotong
  • Kamampuhan suplai:10000 Potongan / Potongan per Bulan
  • Rincian produk

    Tag produk

    Gambar produk

    lADPJxuMP5JyseDNAljNAlg_600_600.jpg_720x720q90gphotobank (30)photobank (13)photobank (11)

    ukuran:

    photobank (15)

    Métode maké

    photobank (12)

    Panjelasan Produk

    1. Lapisan jero: Polyolefin Non-anyaman

    2. Nyerep: Kapas Pulp, Tissue, SAP

    3. Stopper: pita napel, pita hareup

    4. Balik Lambaran: Cai-Buktina pe Balik Lapisan

    5. Ukuran: M 650*800mm;L 800*800mm;XL 800*960mm

    6. Sejenna: Leak Guard, Lem Kain, Indikator Kemih, Tipe Velcro Jeung Saterasna

    Inpormasi kontak
    Ngaran kontak: Maxine
    Email:Maxine.Ma@jieyacn.com
    Whatsapp/telepon: +86 17695708298

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali