Warta

  • PERINGATAN: Stok pulp global URGENT!Napkins Saniter, popok, anduk kertas sadayana naék

    Skaha, CEO Suzano SA, produser bubur panggedéna di dunya, @6th Méi, nyatakeun yén saham bubur parantos laun-laun turun, sareng gangguan suplai sigana bakal kajantenan di hareup, atanapi nyababkeun harga anu langkung luhur pikeun barang-barang penting sapertos anduk kertas sareng sanitasi. napkins jeung diapers.Ti mimiti...
    Maca deui
  • The secret about sanitary napkin/sanitary towels–Part TWO

    Rahasia ngeunaan napkin/anduk saniter–Bagian KADUA

    Poé 2 Sacara umum, éta bakal sami sareng dinten kahiji, tapi sababaraha urang sabalikna.Poé kadua nyaéta jumlah panggedéna, sareng éta kedah dirobih unggal 3 jam sadinten, janten langkung saé ngagentos henteu kirang ti 6 napkin saniter per dinten.Poé ka-3 Aliran haid laun-laun...
    Maca deui
  • The secret about sanitary napkin/sanitary towels–Part ONE

    Rahasia ngeunaan napkin/anduk saniter–Bagian KAHIJI

    Siklus haid awéwé normal rata-rata 7 dinten.Diitung dumasar kana 10 kali sataun, éta bakal butuh rata-rata 35 taun ti gelombang mimiti nonoman jahiliah nepi ka lulus ménopause, nu hartina éta sarua jeung 7 taun 2450 poé.Napkin pembalut meunang ...
    Maca deui
  • Pay attention to water absorption and breathability,FIVE points when buying adult diapers!

    Nengetan nyerep cai sarta breathability, LIMA titik lamun meuli popok dewasa!

    Popok déwasa nyaéta popok disposable cocog pikeun déwasa.Kalolobaan pamaké téh incontinent na incontinent jalma.Dina taun-taun ayeuna, kalayan ningkat perhatian sosial sareng kasadaran produk, éta parantos narik perhatian konsumen.Anyar, Administrasi Nagara pikeun Regulasi Pasar ...
    Maca deui
  • organic cotton sanitary pads/sanitary napkins/sanitary towel made by CHINA FACTORY

    katun organik bantalan Saniter / napkins Saniter / anduk Saniter dijieun ku CHINA PABRIK

    Salaku Cina Pabrik kapanggih dina 1996 kalawan CE & ISO lokasina di Tianjin, kami husus dina produk HYGIENE leuwih ti 25 taun.Urang aub dina Feminin Pads kalawan nyaman, hampang dipercaya jeung jangjang, dina versi beurang atawa peuting.Ukuran pads awéwé urang sapertos di handap waktos Dinten: 165mm (pantyliners) ...
    Maca deui
  • China Manufacture with Sanitary Napkin,Pantyliners,Adult diaper and adult pants diaper ,underpad

    Pabrik Cina nganggo napkin Saniter, Pantyliners, popok sawawa sareng popok calana sawawa, underpad

    Salaku 25 taun heubeul Cina Factory, kami bakal mawa anjeun leuwih ti produk.Produk utama kami nyaéta Sanitary Napkin, Pantyliners, Popok Dewasa sareng popok calana sawawa, underpad, pad anak anjing.Pads'sizes awéwé urang téh sakumaha belows Daytime: 165mm (pantyliners) / 245/265mm;Wanci peuting: 280/320mm;Waktos sapeuting: 350/38...
    Maca deui
  • Cara pangalusna pikeun Milih Underpads Disposable

    Naon underpads disposable?Jaga parabot anjeun tina incontinence kalayan underpads disposable!Disebut oge chux atanapi bed hampang, underpads disposable badag, hampang rectangular nu mantuan ngajaga surfaces tina incontinence.Aranjeunna ilaharna boga lapisan luhur lemes, hiji inti absorbent pikeun bubu cair, a ...
    Maca deui
  • Naha anjeun terang sajarah perkembangan napkin saniter?

    Kami yakin yén sabagéan ageung jalma teu wawuh sareng pembalut, tapi naha anjeun leres-leres ngartos?Hal kahiji urang datang kana kontak jeung teu disposable bantalan Saniter, tapi hal disebut sabuk menstruasi.Sabuk menstruasi sabenerna mangrupa strip lawon jeung sabuk sempit panjang.Awéwé nempatkeun ...
    Maca deui
  • We are Verified Supplier on alibaba.com for HYGIENE PRODUCTS

    Kami Pemasok Terverifikasi di alibaba.com pikeun PRODUK KEBERSIHAN

    Babaturan anu dipikacinta Bungah ngumumkeun yén kami mangrupikeun Pemasok Terverifikasi dina alibaba.com diaudit ku EUROLAB sareng anjeun tiasa ningali langkung seueur tina https://tjjieya.en.alibaba.com/.Punten wartosan kami upami anjeun resep kana laporan audit sareng pidéo pabrik.Kami TIANJIN JIEYA PRODUK KEBERSIHAN AWEWE CO., LTD, chi...
    Maca deui