Orok Kasalametan Kapas Super garing Surface High Nyerep Baby robah Pads

Katerangan pondok:

Ukuran mm/pc

Beurat g/pcs

SAP g/pcs

pcs/pakét bulk

330*450

25

1

100

450*600

25

2

100

600*600

35

3

100

600*900

55

4

100

Panjang sareng lebar, bungkusan, spésifikasi tiasa disaluyukeun.


Rincian produk

Tag produk