Tentang Kami

TIANJIN JIEYA PRODUK KEBERSIHAN Awéwé CO., LTD.

Pausahaan

Produk Kabersihan Awéwé Tianjin Jieya Co., Ltd.kapanggih dina 1996.

Produksi

Kami ngagaduhan salah sahiji kapasitas produksi panggedéna di Cina kalayan kapasitas poean 200,000 PCS / dinten pikeun popok calana sawawa.

Ékspor

Nagara-nagara anu urang ékspor kalebet tapi henteu dugi ka India, Koréa Kidul, Kamerun, Uganda, Bolivia, Uruguay, Israél, Arménia, jsb.

Profil Perusahaan

Produk Kabersihan Awéwé Tianjin Jieya Co., Ltd.kapanggih@1996kalayan bantalan sanitasi (serbet sanitasi), panty liner, panty menstruasi, popok sawawa, popok calana sawawa (popok tarik dewasa), underpad sareng bantalan piaraan kalayan sertifikasi ISO sareng CE.
Tempatna di Taman Industri Tianbao, Kacamatan Baodi, Tianjin, CHINA sareng aya 8 jalur produksi, kalebet 4 napkins Saniter, 1 pantyliner, 1 popok dewasa, 1 popok calana sawawa, sareng 1 underpad (pad piaraan).
Kami ngagaduhan salah sahiji kapasitas produksi panggedéna di Cina kalayan kapasitas poean 200.000 pcs / dinten kanggo popok sareng pad calana dewasa, 200.000 pcs / dinten kanggo Popok / Panty Menstruasi sareng 340.000 pcs / dinten kanggo Napkin Saniter.Sareng aya langkung ti 50 padamel
Urang dedicated ka nyadiakeun konsumén a dipercaya, perawatan Pribadi jeung nawarkeun rupa-rupa produk kabersihan, Ngahijikeun desain, Productions na sales.Tujuan kami nyaéta pikeun ngadegkeun hubungan bisnis Win Win jeung konsumén, ku nyadiakeun kualitas pangalusna sarta harga kalapa.Kami ngagaduhan klien anu terhormat di sakumna dunya.Urang ékspor saprak 2014 sareng nagara-nagara anu urang ékspor kalebet, tapi henteu dugi ka, India, Koréa Kidul, Kamerun, Uganda, Bolivia, Uruguay, Israel, Arménia sareng anu sanésna.Ogé boga pangalaman euyeub on OEM pakét brand per anjeun.

garis produksi
Pagawé
Kapasitas poean
pcs
Kapanggih

Kami ngabagéakeun pesenan OEM, sareng ogé milarian agén di sakumna dunya pikeun nyebarkeun merek kami di pasar global, sareng tangtosna urang pasti bakal nyayogikeun dukungan pamasaran.Pikeun kamajuan jangka panjang sareng hubungan bisnis, kami salawasna nganggap kontrol kualitas pangsaéna salaku salah sahiji strategi prinsip kami.Ku mesin pangalusna, téhnologi alus teuing, pagawe ngalaman, inovasi, relentless R&D ngamungkinkeun urang pikeun nyadiakeun produk kualitas.Kalayan QC anu berbakat mariksa tina bahan baku, produksi online sareng produk réngsé.perawatan customer nyaéta prioritas kahiji urang;urang nganalisis unggal feed deui positif atawa négatif diteruskeun ku customer pikeun unggul dina produk jeung jasa urang.

Sertipikat