• Adult diaper

    Popok déwasa

    1. Lapisan jero: Hydrophile Non-anyaman
    2. Nyerep: Bubur Impor, Kertas Tisu, SAP
    3. Stopper: pita napel, pita Frontal, Magic
    4. Balik lambar: Cai-buktina PE Balik Lapisan
    5. lianna: Leak hansip, ADL, lawon lem jeung saterusna
    6.Ultra Ipis jeung Ultra Kandel duanana meujeuhna
  • Adult Pant Diaper

    Popok calana sawawa

    1.Super absorbency lapisan.
    2. Lemes jeung refreshing permukaan nonwoven.
    3.3D leakage buktina.
    4. Gampang ngagem sareng mareuman
    5.Ultra Ipis jeung Ultra Kandel duanana meujeuhna
  • Under Pad

    Dina Pad

    1.Permeate gancang
    2.Super permukaan lemes OR OEM LOGO Anjeun
    3.Fast jeung nyerep éféktif
    4.With napel strip sadia
  • Sanitary Napkin

    Napkin Saniter

    Sadaya jinis sayogi:
    Ultra Ipis
    Biasa
    Kandel
    Katun Anion
    Panties Saniter Lady

Pabrik Langsungharga,

Sampel Gratis Sadia.

  • Adult diaper factory
  • about (2)

Thekualitastina ujian,
tadinawaktos.

Produk Kabersihan Awéwé Tianjin Jieya Co., Ltd.kapanggih @ 1996 kalawan bantalan sanitasi (sanitayr napkins), panty liner, panty menstruasi, popok sawawa, popok calana sawawa (popok tarik dewasa), underpad jeung Pad piaraan kalawan ISO jeung CE certificated.
Tempatna di Taman Industri Tianbao, Kacamatan Baodi, Tianjin, CHINA sareng aya 8 jalur produksi, kalebet 4 napkins Saniter, 1 pantyliner, 1 popok dewasa, 1 popok calana sawawa, sareng 1 underpad (pad piaraan).

Hubungi kami kanggo inpormasi anu langkung lengkep atanapi buku pasini
Diajar deui