Pangalusna Ngajual Disposable Lady Maxi Woman Pad Saniter napkin Sanitary Pad 280mm

Katerangan pondok:

Tipe

Biasa

Bungkusan

bungkusan ngaropéa

Wangun

Jangjang

Gaya

Disposable

MOQ

10000 lembar per modél

Sampel

Sampel gratis sayogi

Kamampuhan suplai

340.000pcs / dinten

.Katebalan: 3 ~ 5mm
.Top panutup: lemes / garing net
.Air-diteundeun Kertas dibungkus nyerep kertas
.Nyerep (mL):80-100ml
.Kalayan jangjang
.Kakuatan napel (N): 0.2-0.5
.Seungit/Teu seungit


Rincian produk

Tag produk

Rincian produk

No.

UKURAN

Beurat / g

Jangjang

Pamakéan

SAP / g

pc / kantong

Napkin Saniter biasa

280

10.5

2

Beurang/Peuting

0,6-0,8g

20

Tempat Asalna

Tianjin, Cina

Tipe

Biasa

Bungkusan

bungkusan ngaropéa

Wangun

Jangjang

Gaya

Disposable

MOQ

10000 lembar per modél

Sampel

Sampel gratis sayogi

Kamampuhan suplai

340.000pcs / dinten

Ngaran Produk

Napkin Sanitary / Pad Sanitary / Sanitary

Nyerep

Super High Nyerep

Palayanan

Paket desain, OEM, ODM

Bahan

1. Panutup: Topsheet katun, pilem perforated atawa lawon anti baktéri.
2. Absorbent inti: Fluff pulp + Absorbent Paper + SAP
3. Ngalereskeun bahan: Hot-ngalembereh napel
4.Back lambar: pe breathable na waterproof deui lambar

Sanitary Napkin Pad (1)

Fitur

Disposable Sadaya Time kanyamanan maéhan Baktéri
Super Absorbent Breathable Leak Guards

rinci produk

Regular Sanitary napkins 350mm (1) Regular Sanitary napkins 350mm (2) Regular Sanitary napkins 350mm (3) Regular Sanitary napkins 350mm (4) Regular Sanitary napkins 350mm (5) Regular Sanitary napkins 350mm

Pek acara: OEM pak anjeun ogé profésional kami


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali