harga low kualitas luhur alam lemes napkins Saniter organik Kapas menstruasi Lady Pad Awewe Jangjang Style Time

Katerangan pondok:

Katerangan pondok:

Tipe

Klip Anion

Bungkusan

bungkusan ngaropéa

Wangun

Jangjang

Gaya

Disposable

MOQ

10000 Potongan Per Modél

Sampel

Sampel Gratis Sadia

Kamampuhan suplai

340.000pcs / Poé

.Katebalan: 3 ~ 5mm
.Top Panutup: lemes / garing Net
.Air-diteundeun kertas dibungkus nyerep kertas
.Nyerep (ML):80-100ml
.Kalayan Jangjang
.Kakuatan napel (N): 0.2-0.5
.Seungit/Teu seungit


  • Harga FOB:AS $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Jumlah Pesanan Min.:100 sapotong / sapotong
  • Kamampuhan suplai:10000 Potongan / Potongan per Bulan
  • Rincian produk

    Tag produk

    Rincian produk

    Lapisan kahiji: lapisan lawon non-anyaman luhur lemes (nyerep langkung saé, nyayogikeun kanyamanan super)
    Lapisan kadua: lapisan pituduh ion négatip (bisa ngagancangkeun difusi gancang cairan, mantuan scintillation narik, nyegah leakage samping)
    Lapisan katilu: Kertas tisu (ningkatkeun kasegaran, unggal pad Saniter gaduh nyerep maksimal)
    Lapisan Kaopat: Bubur + SAP atanapi kertas SAP (éféktif meungpeuk cai langkung ti sapuluh kali, tetep garing)
    Lapisan kalima: Tissue paper (ningkatkeun kasegaran, unggal sanitary pad gaduh daya serep maksimal)
    Lapisan kagenep: lapisan handap PE bocor-bukti (ngamungkinkeun nyerep hawa pikeun ventilasi)
    Lapisan katujuh: Kertas pelepasan napel (perekat anu dirancang khusus, ergonomis)

    1. Panutup: Topsheet katun, pilem perforated atawa lawon anti baktéri.

    2. Absorbent core: kertas Airlaid + SAP.

    3. Ngalereskeun bahan: Hot-ngalembereh napel.

    4.Back lambar: pe breathable na waterproof deui lambar.

    Kauntungannana

    Breathable backsheet - Kulit napas seger jeung bébas
    Super absobency - Super absorbent inti, teu salempang ngeunaan leakage.
    Perekat Alus - Lega sareng Panjang napel dina lambar tonggong & jangjang supados tetep pageuh sareng pageuh.
    Nyaman - Garing, nyaman sareng lemes, ngajaga awak garing sareng bersih, Alur kalayan pola bantosan pituduh aliran cairan langkung gancang

    Fitur

    1. Panutup: permukaan lawon non-anyaman
    2. Inti nyerep: kertas tisu + bubur fluff + SAP
    3. Ngalereskeun bahan: Hot-ngalembereh napel
    4.Back lambar: pe breathable na waterproof deui lambar

    Disposable regular sanitary napkin (2)

    Gambar produk


     

     

     

     

     


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali