Cina Factory Pets jeung Anjing Supplies Disposable Puppy Training PEE Pads

Katerangan pondok:

Katerangan pondok:

Ukuran Mm/Pcs Beurat G / PCS SAP G/Pcs Pcs / Paket Bulk
330*450 13 0.8 60
450*600 30 2 60
600*600 42 2 60
600*900 53 3 60

1.The Top Lapisan: High-Quality Non-anyaman lawon.

2.Super Nyerep Core: AS Diimpor GP Fluff Pulp Jeung SAP Cina.

3.Breathable Lapisan Bottom: High Quality pe Film.

Min.Order Kuantitas: 10000 Potongan / Potongan
Kamampuhan suplai: 200,000 Pieces Per Day
Layanan OEM: OEM sayogi, sanés ngan ukur pakét logo anjeun nyalira, tapi ogé pabeungeutannana sareng pamundut sanésna.


Rincian produk

Tag produk

 

 

 

 

 

 

 

 


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali