harga pabrik kualitas luhur Saniter napkin Awewe Jangjang Style Time bikang katun breathable hampang Saniter lemes

Katerangan pondok:

Katerangan pondok:

Tipe Ultra Ipis / Biasa / Kandel
Bahan Non-anyaman, Kertas Nyerep, Pulp Fluff, SAP, Film PE
Wangun 4 Jangjang
Gaya Disposable
Waktu Dipaké Peuting
Panjangna 385 mm
Nyerep Super High Nyerep 60 ~ 300ML
Lambaran luhur Lemes garing Non Woven
Lembar Balik Pilem PE
Bungkusan Batin Individual dibungkus

Super Long Wengi Jeung 385MM Kualitas Best Kapas Saniter Napkins

Kamampuhan suplai: 340000 Piece / Pieces Per Day

PAKET MERK OEM Bisa Dilaksanakeun


  • Harga FOB:AS $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Jumlah Pesanan Min.:100 sapotong / sapotong
  • Kamampuhan suplai:10000 Potongan / Potongan per Bulan
  • Rincian produk

    Tag produk

    Inpormasi Dasar

    Ngaran Brand Fenrou / OEM
    Ukuran 385 mm
    Tipe Ultra Ipis (kertas airlaid / bubur bulu kalawan kertas SAP) / Biasa (bulu bulu)
    Bungkusan Dinten: 10pcs / pak, Peuting: 10pcs / pak / OEM
    Jumlah / Wadah 270.000pcs / 20FT; 350.000pcs / 40HQ
    Kuantitas Pesanan Minimum (MOQ) 100.000pcs / ukuran
    Rincian Bahan Sumitomo Japan SAP;Georgla Pacific USA Pulp;Super-absorbent SAP Paper Core;Biru/Héjo/Pink ADL; Tenun Kering Perforated Film/Katun Organik Cover/Angin Panas Lembut Non Anyaman; Alami tanpa/dengan Parfum;PE Film
    Asal Bahan Cina, Jepang, AS
    jaman jaminan 3 Taun
    Service séjén OEM & ODM, Spésifikasi Disesuaikeun, Komunikasi Hiji ka Hiji, Sampel Gratis
    Sertipikat ISO, CE
    Waktos prosés 10-25 Poé Saatos Mayar
    Istilah pamayaran L/C, T/T, Escow, Paypal, Western Union

    Rincian produk

    Regular Sanitary napkins 350mm (1)Regular Sanitary napkins 350mm (2)Regular Sanitary napkins 350mm (3)Regular Sanitary napkins 350mm (4)Regular Sanitary napkins 350mm (5)Regular Sanitary napkins 350mm

    Pek acara: OEM pak anjeun ogé profésional kami


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali