katun organik bantalan Saniter / napkins Saniter / anduk Saniter dijieun ku CHINA PABRIK

Salaku Cina Pabrik kapanggih dina 1996 kalawan CE & ISO lokasina di Tianjin, kami husus dina produk HYGIENE leuwih ti 25 taun.

Urang aub dina Feminin Pads kalawan nyaman, hampang dipercaya jeung jangjang, dina versi beurang atawa peuting.
Ukuran bantalan awéwé urang sapertos di handap
Dinten waktos: 165mm (pantyliners) / 245/265mm;
Waktos wengi: 280/320mm;
Waktos sapeuting: 350/385mm sareng calana période disposable.

Ogé boga hiji dijieun kalawan 100% biodegradable katun organik top-lambar nu leuwih populér di dunya.

Katerangan
100% katun organik
Nyegah iritasi kulit
Ngawengku 10 bantalan, ogé tiasa disaluyukeun per pakét atanapi pamundut merek anjeun
100% topsheet katun organik
Nyerep anu teu kaétang
Lemes sareng lembut ngalawan kulit anjeun
pH saimbang pikeun kulit sénsitip, tanpa pemutih klorin, euweuh lateks, euweuh parabens, euweuh parfum, euweuh SAP, sarta euweuh plastik atawa bahan jieunan manusa.
Organ: Perlindungan Lengkep, Henteu Kompromi.

Pad organik dijieun ku 100% topsheet katun organik, pikeun masihan anjeun absorbency unsurpassed sarta panyalindungan bocor.Katun organik lemes sareng hipu murni, pikeun ngahormatan anjeun sareng awak anjeun.Ayeuna anjeun teu kedah netepkeun produk feminin anu henteu masihan anjeun panyalindungan lengkep anu anjeun peryogikeun sareng pantes.

 

Ngabagéakeun patarosan anjeun pikeun pad saniter katun organik, pantyliner sareng calana période disposable.

 

TIANJIN JIEYA PRODUK KEBERSIHAN Awéwé CO., LTD

2022.04.05


waktos pos: Apr-05-2022