Pabrik Cina nganggo napkin Saniter, Pantyliners, popok sawawa sareng popok calana sawawa, underpad

Salaku 25 taun heubeul Cina Factory, kami bakal mawa anjeun leuwih ti produk.
Produk utama kami nyaéta Sanitary Napkin, Pantyliners, Popok Dewasa sareng popok calana sawawa, underpad, pad anak anjing.

Ukuran bantalan awéwé urang sapertos di handap
Daytime: 165mm (pantyliners) / 245/265mm;
Wanci peuting: 280/320mm;
Waktos sapeuting: 350/385mm sareng calana période disposable.

Sanitary Napkins

Sareng aliran langsung online kami anjeun tiasa ngarujuk kana tautan di handap pikeun langkung terang:
https://www.alibaba.com/live/sanitary-napkin-combo-for-girl%252Flady_f473d38e-befd-4ffc-b0a5-44828fee4a1a.html?referrer=SellerCopy
https://www.alibaba.com/live/the-best-combo-for-younger-lady%252Fwomen_87a074a4-3741-4ceb-a54d-a040b1320a5e.html?referrer=SellerCopy
https://www.alibaba.com/live/disposable-sanitary-napkin-and-lady-pants_f13bdaf2-6793-4b25-b54d-16303f305fe1.html?referrer=SellerCopy

 

Punten Tuturkeun Kami pikeun ngagabung live streaming on-line pikeun produk sanés: popok déwasa, popok tarik dewasa, underpad, pad anak anjing, calana période disposable.

ANYARunderpad / anak anjing Pad kalawan napel Stripsmantuan Pad tetep put.Solusi sampurna pikeun parabot keur sare, piaraan jeung panyalindungan jati.

Punten mangga ngahubungi kami kanggo inpormasi anu langkung lengkep upami anjeun resep.

Kami bakal tetep anjeun ngeposkeun produk anyar iraha waé.

www.tjjieya.en.alibaba.com.

 

TIANJIN JIEYA PRODUK KEBERSIHAN Awéwé CO., LTD

29.03.2022


waktos pos: Mar-29-2022