Rahasia ngeunaan napkin/anduk saniter–Bagian KAHIJI

Siklus haid awéwé normal rata-rata 7 dinten.Diitung dumasar kana 10 kali sataun, éta bakal butuh rata-rata 35 taun ti gelombang mimiti nonoman jahiliah nepi ka lulus ménopause, nu hartina éta sarua jeung 7 taun 2450 poé.Napkins Saniter akur beurang jeung peuting.

Janten kumaha "acara menstruasi", anu nyertakeun rohangan anu penting dina kahirupan awéwé, tiasa dianggap enteng?

Salila 2450 poé, unggal bit karuksakan ngakibatkeun kaséhatan compromised.Pilihan unggal napkin Saniter raket patalina jeung kaséhatan, sarta seleksi napkins Saniter, sehat sarta mumpuni geus jadi hiji acara penting.

Firstly Naha make napkins Saniter?

Seueur jalma terang yén kusabab siklus menstruasi awéwé, anu mangrupikeun fenomena fisiologis normal awéwé, nyaéta perdarahan uterus periodik anu lumangsung saatos pubertas.Umumna perlu pembalut ti 13-14 umur menarche, 45-50 ménopause, jadi sagemblengna pikeun 30-35 taun.

Sababaraha lalaki tiasa nyarios yén aranjeunna henteu acan ningali jalma-jalma di sakurilingna nyarioskeun éta atanapi yén awéwé di kulawarga kaganggu ku éta.Ieu ngan mungkin yen aranjeunna nungkulan eta nyalira kaluar tina privasi psikologis, sarta maranéhna teu hayang nyebut eta.

Tapi, nurutkeun survey, awéwé Cina ngagunakeun napkins Saniter nyata kirang per periode menstruasi ti awéwé di Éropa, Amerika jeung Jepang.Panginten kusabab tabungan, atanapi ngan saukur kusabab hoream, frékuénsi ganti napkin saniter pikeun seueur awéwé panjang teuing.Ku kituna, sabaraha sering napkins Saniter kudu diganti?

卫生巾_20220419105422

 

Poe kahiji
Kusabab jumlah getih haid anu ageung, langkung saé ngagentos napkin sanitasi unggal dua satengah jam antara jam 7:00 dugi ka 10:00 wengi, sareng langkung saé ngajaga waktos saré dina 8 jam pikeun ngahindarkeun kaleuleuwihan getih haid. leakage samping jeung bagian swasta waktos nutup.Uncomfortably panas pikeun lila.(sarua jeung 6 PCS pamakéan sapopoé sarta 1 PCS pamakéan wengi)

 

Pikeun neruskeun

TIANJIN JIEYA PRODUK KEBERSIHAN Awéwé CO., LTD

2022.04.19


waktos pos: Apr-19-2022