Nengetan nyerep cai sarta breathability, LIMA titik lamun meuli popok dewasa!

Popok déwasa nyaéta popok disposable cocog pikeun déwasa.Kalolobaan pamaké téh incontinent na incontinent jalma.Dina taun-taun ayeuna, kalayan ningkat perhatian sosial sareng kasadaran produk, éta parantos narik perhatian konsumen.Anyar-anyar ieu, Administrasi Negara pikeun Peraturan Pasar ngaluarkeun panginget ngeunaan konsumsi popok sawawa.

Nalika mésér popok sawawa, perhatikeun lima poin ieu:

1. Milih produk ti pabrik well-dipikawanoh jeung reputasi alus sarta dibeuli ti saluran biasa.

2. Diapers dewasa dibagi kana diapers incontinence hampang, diapers incontinence sedeng jeung diapers incontinence parna nurutkeun darajat incontinence pamaké.Konsumén tiasa milih produk anu béda-béda dumasar kana kabutuhanana.

3. Lamun purchasing, milih ukuran luyu nurutkeun beurat pamaké sarta kuriling hip.Anjeun tiasa ngarujuk kana nomer anu ditandaan di luar bungkusan pikeun dipilih.

4. Nengetan nyerep cai, lightness jeung hawa perméabilitas produk, sarta milih produk kalawan permukaan lemes jeung desain bocor-bukti.

5. Pariksa tanggal béakna diapers nalika purchasing.Henteu disarankeun pikeun ngagaleuh seueur teuing dina hiji waktos atanapi nyimpen aranjeunna lami teuing.Sanajan aranjeunna henteu dibuka, aya résiko deterioration sarta kontaminasi.

Anggo akal sehat pikeun ngémutan ieu:

1. Diapers kudu diganti dina waktu, jeung kulit kudu dikumbah lamun ngarobah pikeun ngajaga kulit bersih, nu mangpaat pikeun kaséhatan kulit.

2. diapers Unpacked kudu ditempatkeun dina lingkungan garing sarta bersih, sarta teu matak dipaké sanggeus produk beueus.

3. Popok dewasa gaduh sipat nyerep cai anu unik sareng teu tiasa digentos ku napkin saniter.

TIANJIN JIEYA PRODUK KEBERSIHAN Awéwé CO., LTD
2022.04.12


waktos pos: Apr-12-2022