Cara pangalusna pikeun Milih Underpads Disposable

Naon underpads disposable?

Jaga parabot anjeun tina incontinence kalayan underpads disposable!Disebut oge chux atanapi bed hampang, underpads disposable badag, hampang rectangular nu mantuan ngajaga surfaces tina incontinence.Aranjeunna biasana ngagaduhan lapisan luhur anu lemes, inti anu nyerep pikeun nyerep cairan, sareng panyangga palastik tahan cai pikeun ngajaga Uap teu nyerep kana pad.Éta tiasa dianggo dina lanté, ranjang, korsi roda, korsi mobil, atanapi permukaan anu sanés!

Saha anjeun bakal nyarankeun produk ieu?

Bantalan ranjang anu tiasa dianggo saé pikeun jalma anu:

 

  • Hoyong panyalindungan incontinence pikeun parabotna (dipan, ranjang, korsi roda, korsi mobil, bangku gereja, atanapi naon waé!)
  • Nyaeta caregivers pikeun leuwih dipikacinta nu teu resep mun teu ngagem pull-up atawa diapers kalawan tab
  • Nu ngarobah tabung dahar
  • Nu nuju tatu
  • Nu ngarobah kantong ostomy
  • Peryogikeun bantosan pikeun ngarobih deui anu dipikacinta atanapi pasien

 

Saha anu henteu kedah nganggo aranjeunna?

Ieu sanés pilihan anu saé pikeun:

  • Anu milari panyalindungan incontinence sadayana - ieu saé salaku produk tambahan, tapi pikeun ngajagi sepré sareng baju anjeun, anjeun kedah mertimbangkeun ogé ngagunakeun pad,tarik-up, atawapopok kalawan tab
  • Jalma anu sadar lingkungan - mertimbangkeun aunderpad reusable

 

Kumaha aranjeunna dianggo?

Teundeun underpads dina dipan, korsi roda, ranjang, korsi mobil, atawa hal sejenna ngajaga tina Uap jeung incontinence.Sakali dipaké, ngan Tos aranjeunna kaluar - teu perlu clean-up.Anggo aranjeunna pikeun panyalindungan tambahan wengi, di handapeun jalma anu dipikacinta nalika ngarobih produk incontinence, bari ngarawat tatu, atanapi waktos sanés anjeun hoyong panyalindungan tina kalembaban.

 

Kudu reposition leuwih anjeun dipikacinta?Kalolobaan underpads urang malah bisa dipaké pikeun gently nyaluyukeun deui jalma nepi ka 400 pon.

fitur naon aya?

Bahan pangrojong

  • Panyekel lawon atawa panyekel lawon téh kurang kamungkinan kana lesot atawa pindah.Ieu hususna penting pikeun pamaké anu saré dina underpads (anjeun teu hayang pad slipping jauh lamun pindah dina sare anjeun).underpads lawon-dijieun oge saeutik leuwih wijaksana tur nyaman.
  • Lembar tukang plastik ("poly-backing") condong leuwih murah tapi ogé leuwih gampang lesot atawa mindahkeun sabudeureun, iwal aranjeunna datangna jeung strips napel.

 

strips napel

Sababaraha underpads hadir kalawan strips napel atawa tab dina tonggong pikeun nyegah Pad ti gerak.

 

Kamampuhan pikeun reposition leuwih dipikacinta

Sababaraha underpads tugas beurat bisa dipaké pikeun gently reposition jalma dipikacinta nepi ka 400 pon.Ieu biasana lawon anu langkung kuat, supados henteu robek atanapi sobek.

 

Tekstur lambaran luhur

Sababaraha underpads hadir kalawan cadar luhur lemes.Ieu idéal pikeun jalma anu bakal peletakan dina luhureun éta, utamana pikeun période lila.

 

Rentang ukuran

Underpads aya dina rupa-rupa ukuran, mimitian ti 17 x 24 inci dugi ka 40 x 57 inci, ampir saukuran ranjang kembar.Ukuran anu anjeun pilih kedah cocog sareng ukuran jalma anu bakal dianggo, sareng ukuran jati anu bakal ditutupan.Contona, hiji sawawa badag pilari panyalindungan dina ranjang maranéhna bakal hoyong buka kalawan underpad badag.

 

Bahan inti

  • Inti polimér langkung nyerep (aranjeunna nyerep langkung seueur bocor), ngirangan résiko bau sareng karusakan kulit, sareng ngajaga lambaran luhur garing, sanaos saatos kosong.
  • Inti fluff condong langkung mirah, tapi ogé kirang nyerep.Kusabab Uap teu dikonci jauh dina inti, luhureun masih bisa ngarasa baseuh, ngabalukarkeun kirang kanyamanan sarta kaséhatan kulit.

Pilihan hawa-leungitna low

Sababaraha underpads urang boga backing lengkep breathable, nyieun eta pendamping sampurna pikeun ranjang leungitna hawa low.

Kumaha kuring milih?

  • Pikirkeun fitur mana anu paling penting pikeun anjeun.Upami anjeun hariwang ngeunaan pad slipping, milarian dukungan napel.Hoyong anu langkung nyaman?Néangan lambaran luhur lemes.
  • Putuskeun ukuran anu anjeun pikahoyong.Cara anu pangsaéna pikeun ngalakukeun ieu nyaéta mikirkeun dua hal:
  • Ukuran jalma anu peryogi panyalindungan incontinence
  • Ukuran jati nu nuju nutupan
  • Pertimbangkeun naon anu anjeun badé nganggo underpad.Upami anjeun ngarobih tabung tuang sareng hoyong panyalindungan, pad anu langkung mirah sigana henteu kunanaon.Upami anjeun milarian panyalindungan incontinence sapeuting, anjeun bakal hoyong pad anu langkung ageung kalayan inti anu langkung nyerep.
  • Upami anjeun badé nganggo pad pikeun ngarobih deui jalma anu anjeun dipikacinta, pastikeun anjeun pariksa déskripsi produk pikeun wates beurat (seuseueurna underpads kami tiasa reposisi dugi ka 350 pon).Kami ngarékoméndasikeun repositioning jalma dipikacinta immobile sahenteuna sakali unggal tilu jam pikeun nyegah bed sores sarta borok tekanan.
  • Peryogi langkung seueur pituduh?Nelepon kami di 855-855-1666 sareng Tim Perawatan ahli anu ramah kami bakal resep ngabantosan.


waktos pos: Mar-22-2022